Mens vi venter på at den nye hjemmeside bliver klar, så kan vi orientere om de knapper der pt er aktive og om Klubmoduls app:

App:

Klubmodul har udviklet en app, så I har alt/det meste klubrelaterede ved hånden og samlet eet sted. Der logges ind ved at vælge SKØJTESPORT og HØRSHOLM KUNSTSKØJTELØBER FORENING fra dropdown menu og brugernavn/password er det I selv har oprettet.

Opsætningen differentiere lidt, afhængig af hvilken profiltype man har, men det er blandt andet muligt at se mails, events, tilmeldte hold og kalender.

Medlemslogin:

her kan du altid se de registerede oplysninger på din profil, samt hvilke hold, events og køb, der er foretaget. Du kan også se/læse alle de mails der er sendt til dig via Klubmodul. HUSK at opdatere din profil, hvis du har ændringer til adresse, mobil, mail eller dankort.

Tilmelding:

Her kan du tilmelde dig til et af vores hold. Det er også her du tilmelder dig skøjte- og skabsleje, hvis du har brug for det.

Events:

Det er her du vil kunne tilmelde dig til f.eks. konkurrencer, klubaktiviteter samt camps/kurser. Dog ikke DSU arrangementer, der fortsat kører via Conferencemanager.

Kalender:

Kalenderen vil løbende blive opdateret, så klik med jævne mellemrum på denne knap.

Shop:

Shoppen bruges hvis HKF har ting til salg. Det kan f.eks. være salg af klubtrøjer mm. Ved køb i shoppen, da trækkes beløbet først på din konto, når varen er klar til udlevering.

Træningstider:

De faste istider og off-ice tider er nu lagt ind på de enkelte hold. Vær opmærksom på at lektioner som TBP, Power, Ballet mm ikke ligger på de